Региони:

Цени:

Изчисти филтъра

Свoбодни квартири и апартаменти под наем

#3815 Парцел(115,000 €)

Парцел

Продава парцел в регулация на гр. Велико Търново

Предлагаме ви парцел за жилищно строителство с квадратура 1181 кв.м. Имотът е лесно достъпен, с всички комуникации и прекрасна панорама.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

#3812 Гарсониера(27,000 €)

Гарсониера Бузлуджа Велико Търново Южна гарсониера Бузлуджа Велико Търново. Имотът е разположен на междинен етаж в панелен жилищен блок. Състои се от просторна стая, кухня, баня-тоалетна, коридор и тераса. Продава се обзаведена, гарсониерата е след основен ремонт.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3810 Заведение(1,200 €)

Заведение бул. България Велико ТърновоЗаведение бул. България Велико Търново. Имотът е с площ 391кв.м. Състои се от основна  и банкетна зали, кухня,  два санитарни възела, две тераси. Има два входа. Работеща климатична инсталация, в заведението е прокарана газ.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

#3809 Заведение(120,000 €)

Заведение Продава заведение широк център гр. Велико Търново

Предлагаме ви помещение със статут на Снекбар и квадратура 245кв.м в широкия център на града. Имота е в нова бизнес сграда, с изградена кухненска част и завършени  санитарни възли, с възможност за преустройване. 

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3805 Тристаен Апартамент(43,500 €)

Тристаен обзаведенПродава  тристаен  тухлен  обзаведен  гр. Велико Търново

Предлагаме ви жилище в монолитна малка сграда с отлично качество в Зона В. Имота се намира на междинен етаж и представлява: спалня, детска стая, дневна с кухненски бокс, баня-тоалетна и тераса. Апартамента  е завършен и обзаведен със съвременни материали и мебели и се продава с цялото обзавеждане.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

1 2 3 4 5 148

Склад

Цена: 83000€
Тип:

Склад Промишлена Зона Велико Търново

 Склад Промишлена зона Велико Търново. Имотът е разположен в парцел с площ от 600кв.м. Складът е с площ 432кв.м, в него има обособен офис и санитарен възел (антре, тоалетна и баня).   Към основната улица има 5м, където могат да се изградят офиси, при необходимост, долепени до склада. 


АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

Къща с Двор и Гараж

Цена: 65000€
Тип:

Къща с Двор и Гараж в село до 10км от Велико Търново Къща с двор и гараж в село до 10км от Велико Търново. Имотът се намира в центъра на село Леденик. Има двор 2000кв.м, разделен на място за почивка, лозе,  овощна и зеленчукова градина. Къщата е на два етажа със сменена ел и ВиК и прокарана отоплителна инсталация. На първият етаж са разположени: стая с камина, кухненски бокс, мокро помещение и котелно. По вътрешна стълба се качва на втори етаж, където има две самостоятелни спални (като към едната има голяма гардеробна и тераса), баня, тоалетна и сауна. Къщата е напълно реновирана със качествени материали, оставена е за обзавеждане от новия собственик. В дворът има сгради, отредени за барбекю с лятна кухня, гараж и работилница ( нуждаят се от дозавършване).

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !