Региони:

Цени:

Изчисти филтъра

Свoбодни квартири и апартаменти под наем

#3767 Тристаен Апартамент Ново Строителство(42,000 €)

Тристаен Апартамент Ново Строителство Качица Велико Търново Южен тристаен апартамент Ново строителство Качица Велико Търново. Имотът се намира в нов жилищен блок пред акт 16, на междинен етаж. Състои се от две спални, дневна с кухненска част, баня-тоалетна, отделна тоалетна, коридор и голяма тераса, на която се излиза от трите стаи. Санитарните възли са направени с фаянс и теракот, коридора и терасата също са с теракот, помещенията са оставени на вкуса на купувача. Изцяло южното изложение, междинния етаж правят имота много привлекателен.


АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3766 Магазин(175 €)

 Магазин Широк Център Велико Търново Магазин Широк център Велико Търново. Имотът се намира в близост до градския стадион. Има площ 40кв.м, състои се от търговска зала, склад и санитарен възел.  Има възможност за поставяне на рекламна табела.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3762 Помещение(150 €)

Помещение в кв. Колю Фичето

Дава под наем помещение гр. Велико Търново

Предлагаме ви работещо, южно  помещение  с квадратура 37кв.м в кв. Колю Фичето. Имота се намира в нов жилищен блок с акт 16, модерно завършен и обзаведен,на партерно ниво, лесно достъпен , светъл, топъл и функционален. Помещението е със статут на ателие и представлява две работни стаи, баня-тоалетна и малко коридорче. Може да бъде отдадено и с цялото оборудване.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

#3761 Къща с двор(10,300 €)

Къща в с. ЛесичериПродава къща в село до 30км. от Велико Търново

Предлагаме на вашето внимание един много интересен имот в село Лесичери, което се намира в подножието на хълма Кутра. До селото минава река Росица, има ЖП гара.  Климатичните условия благоприятстват отглеждането на зеленчукови и овощни култури.  Парцелът е  с квадратура 3200кв.м и в него са разположени две къщи. По-голямата / стара, запазила духа на предците /  е двуетажна и се нуждае от ремонт, а по-малката /нова/  представлява дневна с кухненски бокс, баня-тоалета, спалня и голяма веранда. Освен тях в парцела има стопански постройки. Дворът се обработва. 

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3760 Ателие(25,500 €)

Работещо АтелиеПродава ателие  гр. Велико Търново

Предлагаме ви работещо, южно  помещение  с квадратура 37кв.м в кв. Колю Фичето. Имота се намира в нов жилищен блок с акт 16, модерно завършен и обзаведен,на партерно ниво, лесно достъпен , светъл, топъл и функционален. Помещението е със статут на ателие и представлява две работни стаи, баня-тоалетна и малко коридорче. Може да бъде продадено с обзавеждането.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3757 Тристаен Апартамент(44,000 €)

Тристаен Нов ЮженПродава Нов Тристаен Южен Качица гр. Велико Търново

Предлагаме ви апартамент в нова газифицирана  жилищна сграда с акт 16. Имота е с квадратура 110кв.м и представлява : две спални, дневна с кухненски бокс, баня, антре и голяма тераса. Към него принадлежи и складово помещение. Жилището е светло и слънчево. В близост до него се намират автобусна спирка, училище, хранителни вериги и др.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

1 2 3 4 5 144

Парцел

Цена: 48000€
Тип:

Парцел в село Малък

Продава парцел 8 дкa. в село до 10 км. от Велико Търново.

Имота е във високата част на село Малък чифлик, в съседство има жилищни сгради и отлична панорама. Подходящ за изграждане на почивна база, вилно селище.....

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

------------------------------------------------------------------------------------------

For Sale: parcel 8 000sq.m, 10km away from the old capital of Bulgaria - Veliko Tarnovo.
The estate is located in the upper part of the Malak Chiflik village, living houses and a perfect view.
Suitable for developing a holiday resort, country house complex, etc. …

ABV imoti  offers You other attractive estates too! 

Къща с двор

Цена: 34400€
Тип:

Къща в село до 20км. от Велико Търново           Продава къща с двор в село до 20км. от Велико Търново

Предлагаме ви имот, който наистина си заслужава да видите. Къщата се  намира в с. Поликраище , само на 15кв. от Велико Търново, на един етаж , със застроена площ от 110кв.м , разпределени между три спални, хол, кухня, антре, мокро помещение, санитарен възел и една много уютна веранда. Имота e наскоро реновиран / основно с естествени материали / и отлично поддържан. Подовите настилки са паркет, дограмата двукатна дървена, има и три климатика .  В двора, който е с квадратура 2,200кв.м. има кладенец, добри стопански постройки, складови помещения и механа. За хора, които искат да посрещат изгрева с песента на птиците и заспиват с песента на щурчета..............

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !